Feature Image 1

KomWelj BALANS

För att kropp och själ behöver balans mellan kost, träning samt både fysisk och mental återhämtning för att fungera och må bra. Välj vad som ska få din energi idag.

Feature Image 2

KomWelj FYSISK AKTIVITET

För att kroppen kräver fysisk aktivitet och belastning för att må bra, orka och dessutom för att hålla. Man ångrar aldrig ett träningspass.

Feature Image 3

KomWelj KOST

För att kroppen kräver balanserad och näringsrik kost för att må bra och orka med fysisk aktivitet och belastning. Dessutom behöver kroppen balans mellan energi in och energi ut. Bra träning kräver bra mat - Ingen träning kräver ännu bättre mat.

Feature Image 4

KomWelj KUNSKAP

För att med kunskap har vi verktygen att ge vår kropp och själ vad den behöver. All kunskap lärs inte ut i skolan.

KomWelj MOTIVATION

Motivation har sällan förmågan att komma ner och träffa oss i skallen när vi bäst behöver den. Men med rätt kunskap får vi verktyg att åstadkomma resultat vi önskar och med dessa kommer garanterat motivationen. Ditt liv är summan av de val du gör - både medvetna och omedvetna. Vänta inte på motivationen - skapa den!

KomWelj INSPIRATION

När man ser sambanden mellan fysisk aktivitet, rätt kost, fysisk och mental återhämtning är det svårt att inte bli inspirerad. När du vet att du kan är du halvvägs!

  • Gör vad du kan, med det du har, där du är.